Betalningar för mjukvaruleverantörer

Möt framtidens krav med en betaltjänst utöver det vanliga

Erbjud kraftfulla betalningar till dina kunder

Moderna mjukvarulösningar kräver moderna och flexible betallösningar! Mondido erbjuder smarta lösningar till framtidens plattformar och digitala tjänster genom enkla och kraftfulla verktyg för att ta betalt med kort, bank, faktura, och alla de populäraste betalsätten.

Korta tiden för lansering

Med våra unika verktyg, regelmotor och rapporteringsmotor, kan ni sjävla konfigurera hur betalningar och data ska flöda. Med konfiguration bsetämmer ni själva utan att bygga och underhålla specialsystem.

Nå flera kunder

Med flexibla betlfunktioner kan ni debitera kunderna på deras villkor utan att investera i dyra IT-projekt. En integration för att nå de betalmetoder som krävs för att hålla lönsamhet mot kunder.

Teknik och innovation

Vi vill att våra kundner fokuserar på sina kärnområden, och låter Mondido ta hand om tekniken, underhållet och innovationen. Vi ser till att ert erbjudande på marknaden är i topp-skiktet och att ni är först på bollen gällande nya regler, krav, tekniska möjlöigheter och innovation inom onlinehandel och betalningar.

Mäta och utvärdera

Med våra unika funktioner för data-hantering och rapportering, kommer vi integrara på ett enkelt sätt med de system som ni erbjuder erakunder så väl som de interna system ni använder för att sköta det dagliga arbetet.
 100% Tillgänglighet

Vi mäter vår upptid och har 100% uptime det senaste året.

100% Flexibilitet

Du kan styra dina betalningar för den bästa betalningsupplevelsen oavsett kund.

100% Säkerhet

Vi har den högsta möjliga säkerhets-certifieringen PCI DSS Level 1.

Gör som hundratals nöjda kunder

Öka din försäljning och sänk kostnaderna med Mondido Payments