Våra betalsätt

Vi låter dig erbjuda all de populära betalsätten du behöver för att nå maximal konvertering
kortbetalningar

Visa/Mastercard

Kortbetalningar är de vanligast förekommande betalsättet på nätet. Med Visa och MasterCard tar du enkelt betalt internationellt då även Maestro och Visa Electron.
fakturabetalningar

Faktura

I Norden är det mycket vanligt att kunna betala med faktura både som privatperson och företag. Mondido kan erbjuda vår ”Egen faktura”. Låt dina privat- och företagskunder köpa nu och betala sen, de betalar direkt till ditt bankkonto. Du bestämmer själv hur lång tid din kund ska få på sig att betala.
swish betalningar

Swish

Ett av Sveriges mest populära betalsätt för den yngre målgruppen är Swish för e-handel, även kallad Swish Handel. Med Swish kan du ta emot betalningar från över 3 miljoner svenskar och pengarna dyker upp på ditt bankkonto genast efter att kunden har genomfört betalningen.
paypal

PayPal

Med PayPal når du miljontals kunder över hela världen, och är ett bra komplement till kort, eftersom många korttyper stöds och för att PayPal-kunder ofta konverterar snabbt eftersom de bara behöver skriva in e-postadress och sitt lösenord för att bekräfta betalningen.
kortbetalningar

Vipps

Vipps är den vanligast förekommande betalsättet hos våra vänner i Norge. Med Vipps når du enkelt större delen av den norska marknaden och ökar försäljning och konvertering.
bank betalningar

Bank / Open-Banking

Med direktbanksbetalningar kan dina kunder välja att överföra pengar från sin egen bank genom att logga in med vanliga koder över en säker, krypterad anslutning. Kunder från det flesta länderna i EU kan använda sin bank för dessa betalningar genom vårt samarbete med Trustly.
återkommande betalningar

Prenumerationer

Säljer du boxar, medlemskap eller andra produkter där kunderna automatiskt ska debiteras varje vecka, månad eller med valfria intervaller, kan du använda dig av våra prenumerationer. Du ställer själv in hur mycket pengar som ska dras och när, och vi sköter resten.
länk betalningar

Betal-länk

Med Mondidos betallänk kan du automatiskt fånga upp betalningar som inte har avslutats eller misslyckats på grund t.ex. av att täckning saknas på kontot. Om någon ringer in en beställning, kan du enkelt skicka ett mail eller SMS med en länk till en betalning med valfri betalmetod.
olika betalsätt

Other: Amex & Dankort

Vi erbjuder American Express, Dankort, JCB, Diners, Discover som tillägg till de vanligaste betalsätten för att nå en större målgrupp.

Gör som hundratals nöjda kunder

Öka din försäljning och sänk kostnaderna med Mondido Payments
 100% Tillgänglighet

Vi fokuserar på prestanda, stabilitet och snabba betalningar.

100% Flexibilitet

Du kan styra dina betalningar för den bästa betalningsupplevelsen oavsett kund.

100% Säkerhet

Vi har den högsta möjliga säkerhets-certifieringen PCI DSS Level 1.