Onlinebetalningar för enterprise

Mondido White Label, ger dig en modern PSP med ditt namn på

Egen betaltjänst - Ta kontroll över värdekedjan

Är ditt företag tillräckligt stort för att vilja erbjuda egna skräddarsydda lösningar till era företagskunder?
Med Mondidos White Label produkt, kommer du ut på marknaden snabbare och billigare än motsvarande alternativ, eller om du skulle bygga tjänsten själv

Kunskap om marknaden

Då vi jobbat med online-handel i över 20 år, så har vi lärt oss ett och annat om vad kunderna vill ha och vad som förväntas av en modern betallösning.
Förrutom teknik kommer vi leverera know-how om hur den ska säljas och implementeras hos era kunder för att nå maximalt värde.

Drift och underhåll

Vi tillhandahåller teknisk drift i en säker miljö med molnbaserad skalbarhet. Eftersom vi bygger på öppna standarder, är det enkelt att palcera systemen på interna eller externa driftsystem med låga licenskostnader.

Teknik och innovation

Vi vill att våra kundner fokuserar på sina kärnområden, och låter Mondido ta hand om tekniken, underhållet och innovationen. Vi ser till att ert erbjudande på marknaden är i topp-skiktet och att ni är först på bollen gällande nya regler, krav, tekniska möjlöigheter och innovation inom onlinehandel och betalningar.

Compliance och monitorering

Kostnaden att implementera och driva nya projekt inom regelefterlevnad i större organisationer kan ofta vara en bromskloss för att komma igång med finansiella teknikprojekt. Du kan lugnt överlåta det till oss som har det i ryggmärgen. Det blir enklare, billigare och snabbare om vi sköter det åt dig!
 100% Tillgänglighet

Vi mäter vår upptid och har 100% uptime det senaste året.

100% Flexibilitet

Du kan styra dina betalningar för den bästa betalningsupplevelsen oavsett kund.

100% Säkerhet

Vi har den högsta möjliga säkerhets-certifieringen PCI DSS Level 1.

Gör som hundratals nöjda kunder

Öka din försäljning och sänk kostnaderna med Mondido Payments