Mondido Plugins & Integrationer

Med våra plugins så kan du enkelt integrera Mondido

Teknisk dokumentation och Plugins

Du kan integrera Mondido till en egen plattform, till en mobil app eller genom att lägga till en plugin till Shopify eller en av de Open Source plattformar som vi har stöd för. Du hittar information om våra Plugins, och kan klicka dig vidare till vår fullständiga tekniska dokumentation, på den här sidan.
woocommerce

WooCommerce

Om du använder Woocommerce, kan du enkelt komma igång med Mondido genom vårt Woocommerce Plug-in. För Woocommerce erbjuder vi Hosted Window och engångsbetalningar med stöd för att reservera köpesumman vid köp och dra pengarna när du skickar varan.
shopify

Shopify

Du som gillar Shopify, kan nu enkelt komma igång med vårt betalning-plug-in för Shopify. För Shopify har Mondido stöd för engångsbetalningar genom vår Hosted Window-lösning.
magento

Magento

Du som gillar Magento och som kör Magento 2, kan nu enkelt komma igång med vårt betal-plugin för Magento. För Magento har Mondido stöd för engångsbetalningar genom vår Hosted Window-lösning.
prestashop

Prestashop

Om du använder Prestashop så kan du enkelt komma igång med Mondido genom vårt PrestaShop Plug-in. För PrestaShop erbjuder vi Hosted Window och engångsbetalningar.
 100% Tillgänglighet

Vi mäter vår upptid och har 100% uptime det senaste året.

100% Flexibilitet

Du kan styra dina betalningar för den bästa betalningsupplevelsen oavsett kund.

100% Säkerhet

Vi har den högsta möjliga säkerhets-certifieringen PCI DSS Level 1.

Gör som hundratals nöjda kunder

Öka din försäljning och sänk kostnaderna med Mondido Payments