Våra kunder

Här är några av våra kunder och deras butiker

Rule Mailer

Rule Mailer använder Mondido

Rule är en ledande tjänst för digital kommunikation, så som nyhetsbrev, sms och messenger, där Rule hjälper kunder att nå ut med sitt budskap till sina användare.

Rule använder Mondido´s API för kortbetalningar

Vi såg en möjlighet att ge våra kunder ännu bättre och smidigare lösningar när det kom till betalning & hantering av kundinbetalningar. För att kunna växa bolaget effektivare behövde vi komma ifrån att enbart kunna fakturera, vi behövde bli ännu flexiblare och effektivare när det kom till betalningar. / Sam Jahanfar CEO Rule.se. Läs mer om Rule->

KaffeochTe.se

Kaffe och Te är en trevlig ehandel som säljer

Livet är för kort för att dricka dåligt kaffe och te, det är både vi och Kaffeochte.se övertygade om! Med ett handplockat urval utav högsta kvalitet erbjuder Kaffeochte.se det bästa inom Te och Kaffe.

Kaffe och Te använder Woocommerce

Mondido hjälper Kaffeochte.se att erbjuda en flexibel betallösning i deras ehandel på Woocommerce.

Herrstil.com

Herrkläder med hög kvalité

Herrstil erbjuder enbart högkvalitativa varumärken, tillverkade med de finaste materialen på marknaden till priser som alltid ska vara bättre än motsvarande produkter på stan. Produkternas kvalitet är alltid av högsta standard och med det kommer också ett krav på känslan som produkten och hemsidan ska förmedla. Därför arbetar Herrstil enbart med fabriker de har en god relation med och som de vet levererar kvalité.

Herrstil & Shopify

Herrstil använder Mondidos plugin för Shopify och erbjuder idag sina kunder kort- och fakturabetalning och följande betalsätt via Mondido: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express.

Pretty Pegs

Med Pretty Pegs så kan du designa din unika möbel

Prettypegs tillverkar utbytbara möbelben för alla tänkbara typer av möbler.

Prettypegs använder Prestashop

Mondido hjälper Prettypegs att erbjuda en flexibel betalupplevelse i deras ehandel på Prestashop.

La Chemise

Snygga skjortor med hög kvalité

La Chemise säljer skjortor och accessoarer med hög kvalité och arbetar endast med leverantörer som är specialister på sin produkt. Hitta din nästa skjorta hos La Chemise.

La Chemise & Shopify

La Chemise använder Mondidos plugin för Shopify och erbjuder idag sina kunder kortbetalning och följande betalsätt via Mondido: Visa, Visa Electron, Mastercard & Masterpass.

Happitude.se

Happitude är en personlig ehandel.

Happitude” betyder att man väljer att ha en glad inställning till livet. Att man gör det man mår bra av och att man har på sig det som gör en glad. Därför har Happitude skapat möjligheten för dig att designa din personliga tröja som påminner dig om att ”be happitude”. Du väljer själv vad du vill skriva på din tröja (och med vilken färg du vill skriva det) och vår förhoppning är att du kommer bli lite mer happi i din happitudetröja.

Happitude ligger på Magento 2

Mondido hjälper Happitude att erbjuda en flexibel betallösning i deras nya ehandel på Magento 2.

Gör som hundratals nöjda kunder

Öka din försäljning och sänk kostnaderna med Mondido Payments