Masterpass & Mondido

Masterpass är ett nytt betalsätt för att hjälpa e-handlare att sälja mer.

Masterpass för E-handel

Nu kan du som är kund hos Mondido erbjuda dina kunder Masterpass som betalsätt. Masterpass är ett nytt sätt att betala som innebär att dina kunder enkelt, snabbt och säkert kan köpa med kort på nätet. Mondido erbjuder Masterpass till samma transaktionspris som vanlig kortbetalning (utan start- och månadsavgifter).

Läs gärna om alla fördelar längre ner, eller kontakta oss på help@mondido.com om du vill komma igång med Masterpass redan nu.

Shopify

Fördelarna med Masterpass

En av fördelarna är att dina leverans- och kortuppgifter från alla olika märken (Mastercard, Maestro, American Express, Visa, Diners etc.) sparas på ett säkert sätt i den digitala plånboken som öppnas med Mobilt BankID.

En annan fördel är att kunden kan genomföra sitt köp på bara några klick och ger därför fler genomförda köp. För konsumenten är Masterpass gratis att använda.

Kom igång med Masterpass

Mondido hjälper dig att komma igång snabbt med din Masterpass-implementation och du slipper krångliga API-integrationer. Mondido erbjuder Masterpass till alla kunder utan extra kostnad.

Masterpass är enkelt att aktivera i din befintliga checkout med Mondido. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att aktivera Masterpass för din webshop.

Du hittar mer information om Masterpass i vår FAQ & Helpdesk. Du kan också kontakta oss på help@mondido.com, så hjälper vi dig.

Shopify
Shopify

Minska bedrägerier med Masterpass

Masterpass bygger på kortbetalning och är en digital plånbok som tryggt sparar alla kort- och leveransadressuppgifter vilket innebär att användaren inte behöver fylla i dessa uppgifter vid varje enskilt köp.

Med Masterpass får konsumenten samma bedrägeriskydd och försäkringar som vid vanlig kortbetalning.

Gör som hundratals nöjda kunder

Öka din försäljning och sänk kostnaderna med Mondido Payments