Öka konverteringen med Mondido

Konverteringsverktyg

Det finns mycket som du som e-handlare kan göra för att öka konverteringen. Dessa verktyg finns i vårt admin och ger dig hjälp på vägen.

Håll koll på dina misslyckade köp

Att ett köp inte genomförs kan bero på många saker, så som att kunden har fyllt i fel kortnummer eller saknar pengar på kortet, eller bero på tillfälliga tekniska problem hos kortutgivande bank eller liknande. Håll därför koll genom att titta i transaktionslistan i Mondidos admin eller genom att få en ”ping” genom en webhook till din shop, Slack eller ett annat system.

Håll koll på bortfallsstatistiken

Med Mondido kan du hålla koll på varifrån dina kunder kommer, så som land, plattform etc. Detta kan ge dig värdefull information om vad eventuella bortfall beror på. Håll koll på denna statistik, speciellt vid lansering av en ny smartphone eller ett nytt operativsystem så att du inte tappar intäkter.

Skräddarsydd betalupplevelse

Genom Mondidos admin kan du skapa olika betalflöden och betalfönster beroende på plattform, land etc. Använd Mondidos regelmotor för att slussa kunder till ett betalfönster som är optimerat för den plattform som kunden sitter på.

A/B-testning för bästa resultat

A/B testning innebär att dina kunder slumpas mellan två olika versioner av ett betalfönster för att se vilket som genererar högst konvertering. På det här sättet kan du skapa den bästa betalupplevelsen som genererar flest avslut.

Försök få kunden att testa igen

I Mondidos admin kan du skapa automatiska mail som skickas ut till de kunder som har t.ex. misslyckats med sina köp. Mailet innehåller en länk så att kunden kommer direkt tillbaka till betalsidan och kan försöka betala igen. Om du vill kan du även skapa en webhook, så att du får ett mejl eller meddelande till t.ex. Slack, så att du snabbt kan kontakta kunden för att hjälpa till med eventuella problem.

Betallänkar som skickas till kund hittar du för varje transaktion i transaktionslistan, men kan även genereras för vald summa, i Mondidos admin.

Gör som hundratals nöjda kunder

Öka din försäljning och sänk kostnaderna med Mondido Payments