Faktura & Swish för Shopify-butik

Mondido lanserar Faktura och Swish för Shopify

Faktura & Swish för Shopify

Använder du Shopify? Nu kan du låta dina kunder betala med Faktura och Swish.

Mondido är en svensk betaltjänst som specialiserat sig på flexibla betallösningar. Nu har vi lanserat flera nyheter speciellt framtagna för Shopify och era kunder.

Shopify

Shopify Faktura

Ett av de mest populära betalsätten för den skandinaviska marknaden är faktura- och delbetalningar.

Låt dina privat- och företagskunder köpa nu och betala sen, samtidigt som du får betalt direkt.

Med vår fakturalösning för Shopify erbjuder du kunden ett säkert betalsätt och minskar risken för avbrutna köp.

Vi erbjuder tillsammans med Collector marknadens bästa fakturalösning. Vi har 60 dagars förfallotid som standard på våra fakturor.

Swish Handel

Med Swish Handel kan du erbjuda ett populärt betalsätt i din Shopify-butik som når 4.7 miljoner svenskar. Allt din kund behöver är sin mobiltelefon och Swish-appen.

Du får en bekräftelse vid genomförd betalning och pengarna in på kontot direkt. Enkelt och smidigt för dig och din kund. Kontakta Mondido idag för att komma igång.

Shopify

Fler fördelar med Mondido & Shopify

Öka intäkterna

Genom våra skräddarsydda verktyg kan du som e-handlare på Shopify öka konverteringen på riktigt. Vi hjälper dig att skapa den bästa köpupplevelsen för dina kunder.

Utöver det erbjuder vi flexibel rapportering för din bokföring både för engångsköp, sparat kort eller prenumerationer. Kunderna kan betala med Kort, Faktura, Delbetalning, Swish, Direktbank och PayPal.

Full flexibilitet

Med våra APIer och SDKer kommer du snabbt upp på banan. Mondido utöver SHOPIFY även som plugin till Magento, WooCommerce och PrestaShop och fler plattformar lanseras inom kort.

Användbar data

Med en Mondido-lösning för SHOPIFY så kan du designa betalflödet fullt ut. Du kan använda din egen data tillsammans med vår regelmotor för att skapa olika betalflöden beroende på vilken enhet kunden sitter på.

Du kan även A/B-testa för att utvärdera vilken design som konverterar bäst. Med våra analysverktyg får du hjälp att optimera din affär.

Gör som hundratals nöjda kunder

Öka din försäljning och sänk kostnaderna med Mondido Payments