Rule är en ledande tjänst för digital kommunikation där Rule hjälper sina kunder att nå ut med sitt budskap till sina användare via nyhetsbrev och marketing automation.

Rule utvecklas konstant och jobbar hela tiden med förbättringar. Sam Jahanfar, VD på Rule berättar:

“Våra kunder är så otroligt viktiga och vår vision är att de ska kunna fokusera på det dom kan bäst på och vi ser till att det blir så. Vi såg en möjlighet att ge våra kunder ännu bättre och smidigare lösningar när det kom till hantering av kundinbetalningar och hur vi tar betalt av våra kunder.

Vår tjänst är abonnemangsbaserad och våra användare hanterar själva all administration kring betalningen, deras kort sparas tryggt hos Mondido tillsammans med information om deras abonnemang (storlek och tidsintervall). Dessutom är även Mondido integrerat i Rule, så kunddata kring köp kan automatiskt skickas tillbaka och användas i kundernas kommunikation hos oss. Det gillar vi!

Sen vi implementerade Mondido har det blivit enklare för våra kunder att skapa ett konto och Mondidos lösning hjälp oss ökat våra intäkter samtidigt som vi nu fått ännu mer tid över att kunna erbjuda den bästa tjänsten inom vårt område. “

Läs mer om Rule´s kundcase här ->

Gillar du vad du läst?

Gör som tusentals andra, prenumerera på våra inlägg.