moncol-fix

Mondido och Collector lanserar nu ett samarbete med mål att utöka erbjudandet och öka konverteringen för kunder kopplade till Mondidos betaltjänst.

Genom samarbetet får privatpersoner och företag nu möjlighet att betala även med faktura, vilket för e-handlaren innebär bättre service och ökad konvertering.

”Mondido är i en spännande fas och tar en allt större andel av den skandinaviska marknaden. Faktura är en viktig pusselbit i vårt erbjudande för att öka konverteringen och vi är glada att det nu är på plats”, säger Robert Pohl, VD Mondido.

Genom Collectors långa erfarenhet i branschen och breda utbud erbjuder vi nu fakturaköp för Business to Business och privatpersoner i Norden, där ordervärdet kan uppgå till 100 000 kr.

Morgondagens e-handlare behöver en flexibel lösning som når så många konsumenter som möjligt oavsett vem som handlar eller vad som ligger i varukorgen. Det är något Mondido fokuserar på när företaget i höst lanserar sin nya tjänst för fler betalsätt. Vi kommer även att lansera ett annat mycket spännande projekt för att ge våra kunder full kontroll över alla betalsätt och konverteringen, säger Robert Pohl.

”Vi är stolta över att leverera vår fakturalösning till framstående aktör inom betalbranschen och därmed ytterligare stärka vår position. Samarbetet och erbjudandet är bevis på vår förmåga att leverera en efterfrågad produkt på marknaden som stärker vår partners helhetserbjudande”. – Säger Johan Andersson, Partneransvarig, Collector Bank.

Mondidos betaltjänst erbjuder idag Kortbetalningar, Direktbank, MasterPass, Swish, PayPal och nu Faktura, med siktet på e-handlare och entreprenörer i hela Europa. Med sin moderna, data-drivna betaltjänst är målet att nå högsta konvertering genom enkelhet, valfri design, data-analys och dynamiska regler så att varje transaktion landar på bästa sätt hos e-handlaren.


Mondido är en svensk betallösning för e-handel med fokus på att öka konvertering och försäljningen med hjälp av data. Med en modern molnbaserad plattform erbjuder Mondido säkra betalningar för Kort, Faktura, Swish, PayPal, Direktbank och MasterPass för e-handlare i hela Europa. Mondido innehar den högsta och senaste säkerhetscertifieringen: PCI DSS 3.1, Level 1.

Gillar du vad du läst?

Gör som tusentals andra, prenumerera på våra inlägg.