shopify-mondido

Efter återkommande förfrågningar från e-handelskunder i Norden, är Mondido först ut på marknaden med en fakturalösning för plattformen Shopify som tillägg till de andra betalsätten kort, Swish, direktbank, PayPal och Masterpass.

Detta innebär att alla Shopify-kunder i Sverige, Norge och Finland kommer att kunna sälja genom faktura utan några start- och månadskostnader och enkelt styra vilka betalsätt som skall finnas tillgängliga för de olika marknaderna.

“Efter stor efterfrågan tog vi fram en unik fakturalösning för Shopify som hjälper våra kunder att öka sin konvertering och maximera sin försäljning på befintlig trafik. Modulen är en del av en större satsning kring data-analys och betalningsoptimering som vi kommer att rulla ut under hösten.” Säger Robert Pohl, VD för Mondido Payments.

För e-handlaren innebär det bl.a. att man varken blir inlåst i långa avtalstider, eller behöver krångliga installationer. För konsumenten innebär det att gränssnitt automatiskt översätts och anpassas både visuellt och för olika valutor för att nå bästa möjliga köpupplevelse.

Fakturatjänsten erbjuds i ett partnerskap mellan Mondido och Collector Bank.

Gillar du vad du läst?

Gör som tusentals andra, prenumerera på våra inlägg.