New Hosted window template

Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra betalfönstret genom att lägga till ny funktionalitet och förbättra betalupplevelsen för kunden. Det är därför viktigt att då och då uppgraderar till en nyare version av betalformuläret. Den senaste versionen av betalformuläret innehåller följande ändringar.

Ny design

En ny, enklare design för en bättre betalupplevelse.

Stöd för alla betalmetoder

Betalformuläret har stöd för alla betalsätt: Kortbetalningar, Masterpass, PayPal, Faktura, Direktbank och Swish, förutsatt att du har avtal på plats för respektive betalsätt (vänligen kontakta help@mondido.com om du har frågor).

Stöd för sparat kort

Det är nu lättare att lägga till ’sparat kort’ vilket innebär att dina kunder kan använda sitt sparade kort för återkommande köp. Kortet lagras av oss i en säker, certifierad miljö. För att använda sparat kort behöver du ha rätt avtal på plats (vänligen kontakta help@mondido.com om du har frågor).

Lägga till en extraavgift

Det finns nu stöd för att lägga till extraavgifter, till exempel för fakturaavgift eller en serviceavgift. Tänk på att det finns olika regler för att lägga till kreditkortsavgifter i olika länder (vänligen kontakta help@mondido.com om du har frågor).

Checkbox för köpvillkor

Du kan lägga till en kryssruta till betalfönstret som länkar till dina Köpvillkor. Dessa accepteras av konsumenten vid köpet.

Förbättrade felmeddelanden

Vi har lagt till mer detaljerade felmeddelanden för våra kunderna och för konsument så att både du som e-handlare och köparen vet vad som har hänt om köpet misslyckas eller nekas på grund av olika orsaker.

Andra förbättringar

Det har också gjorts vissa ändringar för bättre responsivitet och för bättre språkstöd.

Uppdatera ditt betalfönster

För information om hur du uppdaterar till den senaste versionen av betalformuläret, vänligen se följande film om hur du gör. Om du registrerar ett nytt konto hos oss, kommer det nya betalfönstret automatiskt att dyka upp under betalformulär i vårt admin.
Se denna FAQ-artikel och film om hur du lägger till det nya betalfönstret »

Gillar du vad du läst?

Gör som tusentals andra, prenumerera på våra inlägg.