Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra betalupplevelsen genom att lägga till betalsätt och ny funktionalitet. Nu erbjuder vi även stöd för Apple Pay, som gör det möjligt för alla Apple-användare jorden runt att betala med sin iPhone, iPad, Mac-dator eller Apple Watch.

Vad är Apple Pay

Apple Pay är ett betalsätt från Apple som gör det möjligt att betala smidigt med ett klick. Detta är möjligt genom att kortinformation sparas hos Apple, vilket gör att konsumenten inte behöver fylla i sina kortuppgifter vid varje köptillfälle.

Är det säkert att betala med Apple Pay?

När du betalar använder Apple Pay ett enhetsspecifikt nummer och en unik transaktionskod. Ditt kortnummer lagras aldrig på din enhet eller på Apples servrar och Apple lämnar heller aldrig ut ditt kortnummer till den du handlar av. Apple Pay anses därför vara ett säkert sätt att betala.

Finns det stöd för adress och kontaktinformation?

När du betalar med Apple Pay får du också möjlighet att hantera adress och e-post för leveransinformation utan att behöva fylla i långa formulär. Betalning kan därför ske snabbt och smidigt även där du inte har handlat innan.

Vad kostar Apple Pay för e-handel?

Alla Apple Pay betalningar är i grunden en kortbetalning och har därför samma pris per transaktion som en vanlig kortbetalning. Inga kostnader tillkommer.

Hur skaffar jag Apple Pay till min e-handel?

Du som redan kund är kund hos Mondido kan kontakta oss på help@mondido.com så aktiverar vi Apple Pay i ditt betalfönster. Om du ännu inte har ett konto hos Mondido, kan du registrera dig här och anmäla dig för Apple Pay, så hjälper vi dig.

Gillar du vad du läst?

Gör som tusentals andra, prenumerera på våra inlägg.