Alla våra betalsätt

Med Mondido så kan du enkelt ta betalt på de sätt som passar dina kunder.

VISA/MASTERCARD

Kortbetalningar är de vanligast förekommande betalsättet på nätet. Med Visa och MasterCard tar du enkelt betalt internationellt då även Maestro och Visa Electron.

FAKTURA

I Norden är det mycket vanligt att kunna betala med faktura både som privatperson och företag. Mondido kan erbjuda vår ”Egen faktura”. Låt dina privat- och företagskunder köpa nu och betala sen, de betalar direkt till ditt bankkonto. Du bestämmer själv hur lång tid din kund ska få på sig att betala.

SWISH

Ett av Sveriges mest populära betalsätt för den yngre målgruppen är Swish för e-handel, även kallad Swish Handel. Med Swish kan du ta emot betalningar från över 3 miljoner svenskar och pengarna dyker upp på ditt bankkonto genast efter att kunden har genomfört betalningen.

ÖVRIGA KORT: AMEX

Genom oss kan du ta betalt av dina kunder med de vanligaste korttyperna. Om du inte redan har ett Amex-avtal hjälper vi dig med detta så att du enkelt kan komma igång med Amex för valda valutor.

PAYPAL

Med PayPal når du miljontals kunder över hela världen, och är ett bra komplement till kort, eftersom många korttyper stöds och för att PayPal-kunder ofta konverterar snabbt eftersom de bara behöver skriva in e-postadress och sitt lösenord för att bekräfta betalningen.

DIREKTBANK

Med direktbanksbetalningar kan dina kunder välja att överföra pengar från sin egen bank genom att logga in med vanliga koder över en säker, krypterad anslutning. Kunder från det flesta länderna i EU kan använda sin bank för dessa betalningar genom vårt samarbete med Trustly.

PRENUMERATIONER

Säljer du boxar, medlemskap eller andra produkter där kunderna automatiskt ska debiteras varje vecka, månad eller med valfria intervaller, kan du använda dig av våra prenumerationer. Du ställer själv in hur mycket pengar som ska dras och när, och vi sköter resten.

PAYMENT LINK

Med Mondidos betallänk kan du automatiskt fånga upp betalningar som inte har avslutats eller misslyckats på grund t.ex. av att täckning saknas på kontot. Om någon ringer in en beställning, kan du enkelt skicka ett mail eller SMS med en länk till en betalning med valfri betalmetod.

paypal_logo

swish_logo

trustly_logo

collector_bank_logo

masterpass_logo

visa_logo

mastercard_logo

american_express_logo

diners_club_logo

maestro_logo

discover_logo

jcb_card

laser_card

dankort_card

Gör som hundratals nöjda kunder

Öka din försäljning och sänk kostnaderna med Mondido Payments